5+1 inspiráló esküvői dekoráció ötlet: Így válassz esküvői táblát

Manapság rengeteg esküvői dekoráció ötletet találhatunk a világhálón, a legfontosabb, hogy az eredményt érezzétek magatokénak.
Az esküvői táblák amennyire egyszerűek, annyira különlegesek és népszerűek is a számtalan variációnak és lehetőségnek köszönhetően.
Díszíthetjük DIY módszerekkel, hangsúlyozva az egyediségüket, de a vintage illetve hagyományos esküvőknél is elengedhetetlen dekorációs kellékek.
A különböző táblácskákat meseszép felirattal helyezhetjük el vendégvárásnál, a vacsora helyszínén vagy épp az ifjú pár asztalán.

Hogyan kezdjük el?

Miután kimondtad a boldogító „Igent” és megünnepelted a barátokkal és szeretteiddel a lánykérést, itt az ideje belevágni az esküvő megtervezésébe! És persze az esküvői dekoráció ötletek gyűjtésébe.
Mint minden jeles eseményen, így a Te esküvődön is elengedhetetlen odafigyelni minden apró részletre, hogy a nagy napon minden zökkenőmentesen történhessen.

Időben kezdd el a készülődést, bonyolítsd le a kötelező találkozókat, gondold végig a díszítést, majd ennek megfelelően válaszd ki a számodra legtökéletesebb dekortáblákat.

esküvői dekoráció ötlet

De mégis mik azok az esküvői táblák?

Az esküvői dísztábla egy gondosan összeállított, fotókkal is kiegészíthető, gyakran tréfás, humoros egyedi esküvői dekoráció ötlet elem,
amely azt a megjelenést, érzést és hangulatot közvetíti, amit a szerelmespár kíván üzenni a házasságkötésük napján.
Mielőtt vakon belevágnátok az összes elérhető esküvői holmi megrendelésébe, szükségetek lesz egy kis „offline” munkára is,
hogy kiderítsétek, hozzátok melyik dekoráció illik a leginkább.

térképes ültetési rend esküvőre

Melyiket válasszam?

Nyilvánvalóan ez az egyik legnehezebb része a tervezésnek, hiszen az esküvői táblákat minden résztvevő látni fogja, sőt az ültetőkártyák esetén névre szóló táblák fogják köszönteni a meghívott vendégeket.
Hogy megkönnyítsük a készülődést, összegyűjtöttünk Nektek néhány fontos kérdést,
amelyekre érdemes figyelnetek az egyedi esküvői dekoráció ötletek és táblák kiválasztása előtt.

  • Mit csinálunk szívesen együtt egy párként? – Nyugodt beállítottságúak vagyunk, vagy élvezzük, hogy a buli most tényleg rólunk szól, vagy esetleg mindkettő?
  • Hol volt a kedvenc nyaralásunk, randevúnk? Milyen érzéseket keltett bennünk ez az emlékezetes helyszín?
  • Melyik évszakot érdemes kihangsúlyozni az esküvő során? Befolyásolja-e ez az évszak az esemény hangulatát?
  • Szeretnénk-e a táblákkal feldobni a hangulatot? A vendégek jót szórakozhatnak, ha vicces üzenetekkel is meglepjük őket!

Ha megvannak a kérdések, állíts össze egy szógyűjteményt az esküvői hangulatod leírására.
Olyan szavakra gondolj, mint: intim, kalandos, felhőtlen, nosztalgikus, bájos, vidám, hangulatos, laza, romantikus, élénk és meleg.
Ezekből a hangulatszavakból kiindulva találhatod meg a hozzád leginkább illő dekortáblát.

Színek és fotók

Kedvenc képeidet gyönyörűen elrendezheted egy esküvői hangulattáblán, de ehhez mindenképp vedd figyelembe a
többször használt színeket – ha alapszínnek a fehér-bézst választottad, akkor azt ne akard elcsúfítani különféle,
tarkaszínű, oda nem illő képekkel. A gyűrűtartó dobozoknál, ültetési kártyáknál is érdemes a lagzi hangulatához illő színeket választani.

Többféle kiadásban

Az esküvői táblák többféle kiadásban is beszerezhetőek: a hagyományos üdvözlő, desszert táblákon túl nagy kedvenc a vicces, bohókás esküvői tábla. Utóbbit főleg azoknak javasoljuk, akik elrugaszkodva a keretektől, kicsit poénosra szeretnék venni a figurát!
Különböző méretekben, natúr vagy pácolt kivitelben egyaránt megtaláljátok termékválasztékunkban.

Örök emlék

Ha sikerült kiválasztanod, milyen lesz a saját a dekortáblád, hagyd, hogy belesimuljon a környezetbe.
Az esküvői táblád az ünnepség után el is rakhatod emlékbe, és elhelyezheted az otthonodban olyan helyre, ahol mindennap láthatod. Az évekkel későbbi nosztalgiázások alkalmával is megmelengeti majd a szíveteket ahogy rápillantotok.

TIPP

Amennyiben Te állítod össze az egyedi esküvői dekorációt ötletek alapján, és nem hagyod rá a munkát egy dekorcégre, a pároddal együtt tervezheted meg, mi hová kerüljön, ezzel kikerülve az esetleges félreértéseket és a magasabb költségeket. A saját tervezéssel extra élményt nyújthatsz kedvesednek és szeretteidnek!

Érdeklődés és Ajánlatkérés

Ha megtetszettek a kézműves dekorációk, vedd fel Velünk a kapcsolatot elérhetőségeink egyikén, majd kérj személyre szabott ajánlatot.

Megrendelés és kivitelezés

A megrendelés beérkezésekor kiállítunk Számodra egy előlegszámlát, majd munkához látunk, hogy mihamarabb a kezedben foghasd az esküvői táblákat, dekorációkat.

Utolsó simítások és Szállítás

A dekorációk elkészültével a díj második feléről is számlát állítunk ki, majd egyeztetjük a kiszállítás/átvétel részleteit.

Kéréssel, kérdéssel kapcsolatban írj elérhetőségeinken az alábbi linkre kattintva.

Ha szeretnél naprakész maradni kövess Minket a Facebook oldalunkon is