Esküvői feliratos táblák – Minden amit esküvői tábláink rendeléséről, készítéséről tudni érdemes.

 1. Mi a rendelés folyamata?

  esküvői feliratos táblák

  Érdeklődés és Ajánlatkérés
  Ha megtetszettek az esküvői feliratos tábláink, kézműves dekorációink, vedd fel Velünk a kapcsolatot elérhetőségeink egyikén, majd kérj személyre szabott ajánlatot.

  Megrendelés és kivitelezés
  A megrendelés beérkezésekor kiállítunk Számodra egy előlegszámlát, majd munkához látunk, hogy mihamarabb a kezedben foghasd az esküvői táblákat, dekorációkat.

  Utolsó simítások és Szállítás
  A dekorációk elkészültével a díj második feléről is számlát állítunk ki, majd egyeztetjük a kiszállítás/átvétel részleteit.

 2. Hogyan tudom kifizetni a rendelésemet?

  vicces esküvői tábla

  Minden megrendelés után számlát állítunk ki vásárlóink részére. Van lehetőség 2 részletben, előlegszámlával rendelni, vagy pedig előre utalással a teljes összeget kifizetni.

 3. Sok ötletem van, ki segít ezekben dönteni?

  Minden termékünk, így az esküvői feliratos táblák is egyedi megrendelés alapján készül, melyet telefonon, emailben vagy Facebook chaten keresztül pontosítunk a véglegesítés előtt. Amennyiben nem kaptál meg minden választ, további információkért látogass el Kapcsolat oldalunkra. Külön kérés esetén látványtervet is készítünk számodra.

 4. Hogyan fog eljutni hozzám a rendelésem?

  közepes esküvői tábla állvány

  A termékek mellett minden esetben megjelenik egy várható szállítási idő. Abban az esetben, ha nagy mennyiségű terméket rendelsz például köszönetajándékot esküvőre, mindig vedd figyelembe a megadott szállítási időt! Ez lehet akár 4-6 hét is, attól függően, hogy mikorra tudjuk beszerezni az alapanyagokat és elkészíteni a termékeket. Amennyiben ennél sürgősebb az átvétel, akkor vedd fel velünk a kapcsolatot az info@eskuvoitablak.hu e-mail címen, mivel van lehetőség a szállítási idő lecsökkentésére bizonyos termékeknél.
  Személyes átvétel lehetséges Maglódon, a 17. Kerületben valamint az Örs Vezér terén előre egyeztetett időpontban.
  Egyéb esetben javasoljuk a Foxpost automatától automatáig szóló csomagküldő szolgáltatását, nagy méretű állványok esetében pedig a GLS futárszolgálatatot. A szállítás részleteiről minden esetben érdeklődj elérhetőségeink egyikén. A szállítás díja a szolgáltatók díjszabásától függ.

Maradj naprakész, kövess Minket a Facebook oldalunkon is.

Bővebben az esküvői feliratos táblákról