Vendégköszöntő tábla készítés

Kalligrafikus vendégköszöntő táblák és dekorációk, szülőköszöntő ajándékok készítésével foglalkozunk. Rövid határidővel vállaljuk köszöntő táblák, meghitt vagy vicces dekorációs és irányító táblák készítését. Minden esküvői tábla megrendelést egyedileg tervezünk meg és készítünk el.
Manapság rengeteg esküvői dekoráció ötletet találhatunk a világhálón, a legfontosabb, hogy az eredményt érezzétek magatokénak.
Az esküvői táblák amennyire egyszerűek, annyira különlegesek és népszerűek is a számtalan variációnak és lehetőségnek köszönhetően.
Díszíthetjük DIY módszerekkel, hangsúlyozva az egyediségüket, de a vintage illetve hagyományos esküvőknél is elengedhetetlen dekorációs kellékek.
A különböző táblácskákat meseszép felirattal helyezhetjük el vendégvárásnál, a vacsora helyszínén vagy épp az ifjú pár asztalán.
vendégköszöntő tábla

Vicces táblák

Használhatsz színes, káprázatos feliratokat, de ha még nagyobb sikert szeretnél aratni, válogasd össze kedvenc idézeteid, dalszövegeid és helyezd el őket a központban, a vendégek imádni fogják.

kötélceremónia tábla

Vendégköszöntő Táblák

Többféle méretben és színben. Egyedi dekorációinkkal nem kérdés, hogy teljesen egyedivé teheted a tervezett esküvődet, hiszen lehetővé teszik, hogy eltérj a már megszokott lagzi sémáktól.

vicces esküvői tábla 5

Ceremónia táblák

A hangulatos és egyedi esküvői táblák, és egyéb kiegészítők segítségével kivételes stílust álmodhatsz meg, amivel vendégeidet garantáltan ámulatba ejtheted.

Érdeklődés és Ajánlatkérés

Ha megtetszettek a kézműves dekorációk, vedd fel Velünk a kapcsolatot elérhetőségeink egyikén, majd kérj személyre szabott ajánlatot.

Megrendelés és kivitelezés

A megrendelés beérkezésekor kiállítunk Számodra egy előlegszámlát, majd munkához látunk, hogy mihamarabb a kezedben foghasd az esküvői táblákat, dekorációkat.

Utolsó simítások és Szállítás

A dekorációk elkészültével a díj második feléről is számlát állítunk ki, majd egyeztetjük a kiszállítás/átvétel részleteit.

A táblák minden esetben megrendelés alapján készülnek, egyedi megbeszélés alapján. A gyártást az előleg beérkezése után tudjuk elkezdeni, és minden esetben számlát készítünk.

Ajánlatot kérek

Maradj naprakész, kövess Minket a Facebook oldalunkon is.