Kötélceremónia szett

13400 Ft14400 Ft

Egyedi termékeink várható elkészítési ideje 3-4 hét. Több opció esetén válassz színt, méretet, és máris kész az árkalkuláció! Bérlés esetén a minimális kosárérték 10.000 Ft
Ajánlatot kérek

Ez egy általános ajánlatkérés, kérjük csatoljátok, hogy konkrétan melyik termékünk érdekel Titeket!

Leírás

Kötélceremónia szett

Honnan ered az ötlet?

2 ember összeköttetését, közös útjának kezdetét jelképezi, tökéletes kiegészítője lehet az egyházi szertartásnak is, mivel a kezdetekben a kötelek a férfit, a nőt és Istent jelképezték. Viszont mára ez a vallásos szemlélet háttérbe szorult, és a jól megszokott két külön életút egy közös új életbe fonódását jelképezik az összeszőtt kötelek.

Mikor történik a kötélceremónia?

Általában a gyűrűhúzás és a csók előtt következik a szertartás során, legyen szó egyháziról vagy az esküvő helyszínén tartott polgáriról.

Hogyan történik a kötélceremónia?

Ennél a ceremóniánál is megvan a mozgási teretek, a rátok jellemző színekkel varázsolhattok egyedi hangulatot a szertartásra. A ceremónia során a három kötelet összefonva látványos dekorációs elemet készíthettek közös otthonotokba. Szóval kell hozzá némi gyakorlat, de előtte egy kis gyakorlással biztosítható, hogy simán menjen a dolog élesben is!
Sok sok év múltán is nagyon jól fog mutatni.

Az én személyes kedvencemet itt láthatjátok jobb oldalt, dió szín fehér kötéllel.
A legnépszerűbb választások és kötelek IDE kattintva érhetőek el.

Hogyan dekorálható a kötélceremónia szett?

A köteleket tartó táblát vagy képkeretet alapvetően a Nevetekkel és az esküvő dátumával ellátva készítjük, viszont lehetőségetek van egyedi idézet vagy esetleg dalszöveg részlet megadására is.

A használt kötelek színét igazítsátok a többi dekorációhoz, vagy akár a lakásotok dizájnjához, elvégre ott kap majd végleges helyet. Akárhányszor rápillant majd a család, mindig garantáltan kellemes emlékeket fog felidézni.

A kötélceremónia szettet dió és kávé színben egyaránt ajánljuk, lényegében nem lehet mellé nyúlni egyik opcióval sem.

Maradj naprakész, kövess Minket a Facebook oldalunkon is.

Ajánlatot kérek

Kötélceremónia tábla - Esküvői Táblák Wedding Decor
TG100020

Esküvői kötélceremónia tábla. A felső részen és egyedi felirattal.A fa tábla pácolva van, a felirat tartós lakkfilccel kerül fel a fára.

Product Currency: Ft

Product Price: 6000

Product In-Stock: InStock

Értékelés:
5

További információk

Szín

Dió, Fehér, Fekete, Fenyő, Kávé

Tábla méret

42 x 30