Lakatceremónia fa

9900 Ft

Egyedi termékeink várható elkészítési ideje 3-4 hét. Több opció esetén válassz színt, méretet, és máris kész az árkalkuláció! Bérlés esetén a minimális kosárérték 10.000 Ft
Ajánlatot kérek

Ez egy általános ajánlatkérés, kérjük csatoljátok, hogy konkrétan melyik termékünk érdekel Titeket!

Leírás

Lakatceremónia fa

Honnan ered?

A szerelmespárok már régóta egy lakattal pecsételik meg szerelmüket, manapság már az esküvői ceremóniákon is. Gondoljunk csak arra a töménytelen lakatra, melyet a híres lakatfalakon helyeztek el az ijfú párok.

Hogyan működik?

Ennek a szép gondolatnak a menetén az esküvőkön is egyre többször találkozhatunk lakatceremóniával, mely többféle módon történhet. Az egyik esetben az ifjú pár mindkét tagja a két lakatját összezárja, majd a kulcsokat átadják a szertartásvezetőnek, esetleg szabadtéri esküvőn egy héliumos lufi segítségével az ég felé küldik, vagy odaadják a tanúiknak, hogy ők lehessenek az őrzői szerelmüknek. Válasszatok a opciók közül szívetek szerint, vagy találjatok ki egy újat!

Vannak párok, akik megőrzik a kulcsokat és medálként viselik azokat nyakláncukon. Ezzel jelképezve az örök összetartozást, a közös életút kezdetét. Garantáltan nincs rossz döntés, szabadon választhattok – ami már csak azért is tök jó, mert rengeteg más döntés meghozatala fogja elvinni a fókuszt, szóval egy gonddal kevesebb.

A duplán festett kávé szín remekül kihozza a fa anyagának mélységeit, amin az ezüst és arany színű lakatok egyaránt kellemes kompozíciót alkotnak egy lakatceremónia fán.

A lakatceremónia fa a lakatok árát nem tartalmazza. A lakatokat ITT tudod megtekinteni.

A mérete 25×25 cm.

Maradj naprakész, kövess Minket a Facebook oldalunkon is.

Érdekelhetnek még…