Plexi asztalszám esküvőre

1200 Ft1500 Ft

Egyedi termékeink várható elkészítési ideje 14 nap. Több opció esetén válassz színt, méretet, és máris kész az árkalkuláció!
Ajánlatot kérek

Leírás

Plexi asztalszám esküvőre

Minden esküvői dekorációban jól mutatnak, a trendi végeredmény garantált. Azoknak, akik nem érik be átlagos megoldásokkal.

Az asztalszámok fontos részét képezik az esküvői dekorációnak, ugyanis a vacsora alkalmával a tájékozódást is segítik, így gördülékenyebb lesz az este egyik lényeges eleme.

Választható teljesen áttetsző formában, részleges vagy teljes háttérszínnel kézzel készült kalligrafikus felirattal 15*10cm méretben.

Amikor az álom valóra válik, már csak a nagyszerű ötletek kellenek, hogy megvalósuljon a tökéletes esküvőd.
Elképzeléseidet kiválóan be tudják mutatni a mostanában egyre népszerűbb esküvői táblák, amelyek nemcsak a az ifjú párt tükrözik, hanem használatukkal egyedi varázst is kölcsönözhetsz a menyegzőnek.

A hangulatos és egyedi esküvői táblák, és egyéb kiegészítők segítségével kivételes stílust álmodhatsz meg, amivel vendégeidet garantáltan ámulatba ejtheted.

Plexi asztalszám esküvőre – nem kérdés, hogy teljesen egyedivé teheted a tervezett esküvődet, hiszen lehetővé teszik, hogy eltérj a már megszokott lagzi sémáktól.
Ezeken túl a táblák segíthetnek vendégeidnek könnyebben tájékozódni az esküvődön.

Maradj naprakész, kövess Minket a Facebook oldalunkon is.

Ajánlatot kérek

Plexi asztalszám esküvőre - Esküvői Táblák
TG100049

A plexi asztalszám esküvőre minden esküvői dekorban jól mutatnak, a trendi végeredmény garantált. Azoknak, akik nem érik be átlagos megoldásokkal

Termék Valutája: Ft

Termék ára: 1000-1200

Termék raktáron: InStock

Értékelés:
5

További információk

Plexi felirat szín

Arany, Ezüst, Fehér, Fekete

Plexi háttér szín

Bordó, Háttér nélkül, Smaragd zöld, Türkiz kék

Érdekelhetnek még…